Dit kunt u van ons verwachten

Eenvoudig retourneren

Geen stress bij Somfy Protect! Als u niet tevreden bent over een artikel, dan kunt u het binnen een termijn van 30 dagen in originele staat (verpakking, accessoires, gebruiksaanwijzing enz.) met een kopie van de aankoopfactuur retourneren; het artikel wordt dan geruild of terugbetaald.

U hoeft hiervoor alleen maar contact op te nemen met onze klantenservice en de reden voor het ruilen door te geven. De terugbetaling gebeurt binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van het pakket ter hoogte van het aankoopbedrag incl. btw van de bestelling en exclusief de verzendkosten.
Beveiligde betaling

Om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens, met name uw bankgegevens, te waarborgen, maken wij gebruik van het SSL (Secure Socket Layer)-encryptieprotocol dat al uw persoonlijke gegevens versleutelt bij het invoeren en de overdracht aan de bank.
De op uw eigen computer versleutelde bankgegevens die u aanlevert zijn nooit zichtbaar op het internet en uw kaartnummer is nooit bekend bij en wordt nooit opgeslagen door Somfy Protect.